Marktplaats

Deze pagina is beschikbaar voor het plaatsen van initiatieven. Dit kan zijn om deze initiatieven te promoten maar ook om een netwerk op te bouwen.


Beata Herstelinitiatief Verwerkingskunst


Beata maakt ‘verwerkingskunst’. In het kader van Herstelinitiatieven zal ze op 26 en 27 oktober, 30 oktober en 6 november en 16 en 17 november 5 creatieve middagen organiseren met lotgenoten in Den Haag van 13:00-16:00. Ken of ben jij een ouder of kind en ben je geïnteresseerd om deel te nemen? Meld je dan aan via info@herstelinitiatieven.nl.

“Mijn naam is Beata Bruijn, ik ben 54 jaar en moeder van 5 kinderen. Ik ben al 35 jaar pedagogisch medewerker, werk als ervaringsdeskundige, heb een lotgenoten groep, ben creatief coach en heb mijn stichting Rechance. Omdat ik mijzelf wilde helen vanuit de toeslagen affaire, ben ik creatief aan de slag gegaan met verwerkingskunst. Mij heeft het erg geholpen om met alle emoties om te gaan. Dit wil ik ook graag aan anderen bieden. Voel je welkom om met verwerkingskunst aan de slag te gaan, en deze vorm van helen te omarmen.”

Meer lezen

Deze verwerkingskunst heb ik gemaakt van restmaterialen. (grofvuil) Het staat symbool voor het hoog houden van alle ballen gedurende 10 jaar armoede door de toeslagenaffaire.

Ik stond 10 jaar onder hoogspanning om al m’n balletjes hoog te houden, want ik wist als ik er één laat vallen, dan valt alles. 365 dagen per jaar probeer ik te overleven in een cirkel van bestaansonzekerheid. 24/7 en jaar in jaar uit hou ik mijn ballen hoog om dit opgelegde bestaan te behouden.

Heb je vragen over dit Herstelinitiatief? Neem dan contact met ons op.